+

allt är meningslöst & jag vill bara försvinna. jag står inte ut med att ha den här rädslan krälandes innanför min hud. jag vill inte stanna kvar här, men jag har ingenstans att ta vägen. ensam rädd & förstörd. jag klarar inte det här. (snälla känn något, för det har aldrig förut gjort så ont att sakna någon som inte saknar mig)


en stjärna faller&stockholms alla gator tänds. jag leker med elden jag går så nära att den bränns. imorgon är en annan dag, ikväll är jag inget bra för mig själv.



dricker vin, äter frusna hallon & tittar på skins.

*



jag känner inte längre mitt hjärtas slag. jag tror det har stannat. för aldrig förr har jag varit så rädd som nu. aldrig förr har jag känt en sådan panik. att gråta&gråta&gråta tills man spyr. tills man faller ihop i snön.


kapitulera omedelbart eller dö.

idag har varit fint. jag har tillbringat nästan fem timmar på biblioteket med mina finisar. vi läste poesi för trasiga hjärtan som våra &jag hittade en ny favoritbok. åh vad fin den är. nu ska jag dricka snöängel-te &äta rostad macka. vi ska gå ut &röka lucky strike i regnet sen. jag hoppas våren kommer snart.


folk skrattade åt mig när jag försvarade dig.

jag hatar att ligga sömnlös om nätterna med ett trasigt hjärta. att veta att man aldrig kommer bli hel. "jag hade inte brytt mig om du dog. jag hade inte känt någonting. för du betyder inget för mig längre. jag blir mörbultad av ditt självdestruktiva du. jag vill inte ha något mer med dig att göra. lämna mig ifred." jag har aldrig haft så ont som när jag läste det. du tog sönder mig fullständigt. jag tror inte att jag klarar det här så länge till. förlåt mig, men jag vill inte leva. jag vill verkligen inte det.

Du är snart där (&jag tror att när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än)

Godkväll mina fina, hihi.

1, jag har verkligen jätteont i magen, känner mig spyfärdig och är neddragen i en förkylning, göttans!

2, jag har mina finaste mysdunpåsskor på mig. mina enda när jag tänker efter....

3, jag har bestämt mig för att utesluta allt inom köttväg utom fisk och skaldjur i skolan så ska få (nästan) vegetarisk mat där. ska även hålla mig så mycket ifrån kött jag kan. känns bra faktiskt eftersom jag tänkt på det i många år men inte fått för mor och far. dumsnutar.

4, & jag har absolut världens bästa vänner, åh ja, herregud vad jag älskar dem.


mina vänner säger vakna upp och sluta tänk på det, men vad vet dom, nu är någon annan än jag närmre.

jag sover inte om nätterna. går runt och är kroniskt rädd. har en äcklig känsla som krälar runt innanför mitt skal. vill bara försvinna. känner mig så missanpassad och ful som man kan. &jag saknar dig. mer än jag visste att jag kunde. jag vill inte börja det här året utan dig. det känns fel. det är fel. hur ska man kunna leva utan hälften av sig själv? det går inte. men det värsta är att veta att du inte bryr dig ett skit om att jag går sönder. att jag utplånas. på grund utav dig. att du kan leva vidare som om ingenting medans jag förstörs mer och mer för varje andetag jag tar. jag förstår inte hur du kan låta fyra år av ditt liv rinna iväg utan att röra en min. du finns överallt. i varenda låt, i hela mitt rum, hela jag är du. jag vill inte leva utan dig. jag kan inte sätta ord på hur ont det gör att andas när jag vet att allt vi sagt, allt vi lovat, är brutet. jag vill inte ens andas längre. jag vill verkligen inte det. jag tror inte jag kommer hinna fylla 18. jag kommer vara förintad innan dess. ligga spridd över gator där vi en gång gått.



du måste känna något?
lättnad. &du kanske inte kan leva utan mig, men jag kan inte leva med mig. jag vill inte ha mer med dig att göra.

RSS 2.0